вторник, 15 декември 2015 г.

И ДНЕС 16 ДЕКЕМВРИ ОСТАВА СТУДЕНО,С ТЕМПЕРАТУРИ ДО 8 ГРАДУСА

Снимка:jivko mihalev
vremetoprognoza.blogspot.com
Днес над страната ще преобладава облачно, в равнините и мъгливо време. Само на изолирани места ще превали слабо. Ще се появи слаб, в Източна България до умерен североизточен вятър и с него ще прониква студен въздух. Дневните температури ще се понижат и максималните ще бъдат между 3° и 8°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН, съобщи дежурният синоптик Анна Дякова. 
Над Черноморието ще преобладава облачно време, но само на изолирани места, главно по южното крайбрежие ще превали слаб дъжд. Ще духа умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 4-8°. Температурата на морската вода е 8-12°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала с тенденция на усилване.
Над планините ще преобладава облачно време, но само на отделни места ще превали слаб сняг. Вятърът ще се ориентира от север-североизток, ще е умерен. Максимална температура на височина 1200 метра около 0°, на 2000 метра – около минус 5°. Атмосферното налягане е по-високо от средното за декември – слабо ще се повиши. Източник:ИА "Фокус".

Няма коментари:

Публикуване на коментар